Sentimental

Wer kennt sie nicht die 90er Jahre CD Werbung 😉
Diese Karte hat mir einfach zu gut gefallen…
…. auch wenn’s nicht ganz stimmt 😉

Habt einen sonnigen Freitag!
Liefs, Liv
Sentimenteel
Ooit had het cosmetica merk CD een tv-reclame waarin een naakte (!) vrouw zei “Aan mijn huid komt alleen water en CD.
Deze kaart is dus een parodie op de reclame – fantastisch…

… ook al klopt het in mijn geval niet helemaal 😉

Een zonnige vrijdag toegewenst!
Liefs, liv

3 Comments

  • S sagt:

    haha, genau, diesen spruch hat mir letztens meine schwester auch gesagt :)))
    aber dr hauschak ist doch eh viel besser als cd 😉

  • Selma sagt:

    Hahaha, wat een grappige kaart! Bedankt voor je kritische reactie op mijn blog trouwens! Ik wil dat Keuringsdienst programma nog eens even zien. Ben wel benieuwd naar je bron over de bio-winkels! Ik heb onder dat bericht op mijn site (over de wattenschijfjes van AH) mijn hele vraag nog een keer gesteld. Ik ben nl altijd op zoek naar goede bronnen!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.