New new new: Dr. Hauschka Bodylotions

Diesmal habe ich den Deutschen und Niederländischen Blogpost getrennt (wegen der Länge). Den Deutschsprachigen Post findet ihr hier

Dat ik een reuzefan van de natuurlijke en biologische cosmetica van Dr.Hauschka ben hoef ik eigenlijk niet nog eens te benadrukken.


Ik zou zelfs zo ver gaan om te zeggen, dat als ik de rest van mijn leven nog maar één cosmeticamerk zou mogen gebruiken, ik zonder te aarzelen hardop ‘Hauschka’ zou roepen!
De producten zijn natuurlijk, rijk aan heilzame planten en kruidenextracten en uiteraard vrij van chemische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Bovendien zijn ze makkelijk in gebruik en zelfs een beetje speels als ik aan de gezichtslotion of de reinigingscrème denk. Maar de effectieve werking overtuigt me vooral . En over de mooie en hoogwaardige deco cosmetica moet ik niet eens beginnen als ik deze preview wil afmaken.
Dr.Hauschka bodylotions
Tot nu toe was ik van bijna alle Dr.Hauschka producten overtuigd. Behalve de bodylotions, die konden volgens mij nog iets beter…
Tot nu toe zijn er drie verschillende bodymilks beschikbaar. Alle drie hebben geweldige ingrediënten, mooie geuren, en een super lichte textuur. Ze trekken erg snel in, plakken niet, maar zijn helaas niet altijd rijk genoeg. Voor hete zomerdagen zijn ze perfect, maar voor droge, ruwe en een door de winter getekende huid net niet verzorgend genoeg.
Nieuw assortiment
Maar daar komt nu een einde aan. Over een paar weken brengt Dr.Hauschka niet alleen twee vernieuwde bodylotions op de markt, maar vult ook nog eens hun assortiment aan met twee nieuwe en erg rijke bodylotions. JIPPIE!
En zo gaat het assortiment er binnenkort uitzien:


Bodymilk Rozen (vernieuwd) (145ml / €20,50)


De consistentie is rijker geworden, maar blijft alsnog even romig als altijd. Volgens Dr.Hauschka is ook de geur nog harmonieuzer geworden. Ik ben benieuwd.Bodymilk Citroen Lemongrass (vernieuwd) (145ml / €17,95)

Deze vitaliserende en verstevigende bodylotion krijgt een nog frissere geur dankzij een nieuwe samenstelling met extract van citroengras. De naam is daarom ook gewijzigd.


Bodymilk Amandel (nieuw) (145ml / €18,95)

Een bodylotion met een erg rijke textuur en een intensieve zoete geur van amandelbloesem. Ze verwent niet alleen je zintuigen maar ook de heel droge huid. (Ondanks de zoete geur krijg ik hiervan geen migraine J )


Bodymilk Lavendel Sandelhout (nieuw) (145ml / €18,95)

Een bodylotion die dankzij zijn lavendelgeur de geest rust geeft en dankzij de samenstelling van lavendel, sandelhout en melisse zintuigen en huid in balans brengt. Deze lotion is op het punt om mijn nieuwe favoriet te worden en maakt mijn geliefde Primavera Lavendel Vanille bodymilk echte concurrentie!

Bodymilk Kweepeer (onveranderd) (145 ml/ €17,95)


De klassieke kweepeer bodymilk met een onveranderde lichte textuur en subtiele geur, hydrateert en beschermt de huid, en is uiteraard ook geschikt voor mannen.


Ook in het assortiment blijven de Dr.Hauschka Med Pflegelotion Mittagsblume voor de droge, jeukende en eczeemgevoelige huid (200ml / € 25 – allen direct te bestellen bij Dr.HauschkaNL) en de verstevigende en hydraterende Regeneratie Bodymilk voor de rijpere huid (150ml/€31,50).
Mijn conclusies
Eindelijk brengt Dr.Hauschka ook rijkere bodylotions op de markt. Het uitgebreide assortiment is nu divers en biedt voor ieder huid- en geurtype wat wils. Van klassieke rozengeur, naar zoet, fris en kruidig kan je nu alles krijgen.
De Amandel en de Lavendel Sandelhout Bodymilks mocht ik al testen en ik ben helemaal weg van hun rijke maar alsnog romige en snel-intrekkende textuur. Ook vind ik de geuren geweldig. Het zijn twee meer dan geslaagde toevoegingen aan het assortiment. De vernieuwde Rozen en Citroen Lemongrass bodymilks ga ik ook zeker nog testen. Uitgebreide reviews van alle nieuwe lotions komen er binnenkort aan.
De prijzen zijn trouwens behalve dan bij de Rozen Bodymilk hetzelfde gebleven. Deze is met ca. €1,50 in prijs verhoogd. Gezien het feit dat rozen een van de meest waardevolle plantaardige cosmetica-ingrediënten zijn, is deze prijsverhoging misschien ook te begrijpen.
Voor het geval dat jullie vinden dat ik hier maar zit te overdrijven en een beetje marketingblabla opschrijf, zou ik zeggen: test vooral snel zelf. Ik ben er simpelweg weg van 😉 (Trouwens is deze hele post geen simpele copy-paste van het officiële persbericht.)
Zijn jullie ook zo blij met het uitgebreide assortiment en de verbeterde samenstellingen? Wat is jullie favoriete bodymilk tot nu toe?
Liefs, van jullie goed ingesmeerde en helemaal verwende
Liv

PS: Alle foto’s in dez post zijn de officiele persfotos van Dr.Hauschka NL. En omdat ze zoo mooi zijn, krijgen jullie hier nog eentje 😉

2 Comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.