Dr.Hauschka Natural Glamour LE

 

EDIT: Hier gehts zur ausführlichen Review der Lidschattenpalette.
EDIT: hier geht’s zur Review vom Kajal aus der gleichen LE.
EDIT: hier geht’s zur Review vom Balancing Teint Puder. Hier is ie dan. De nieuwe LE van Dr.Hauschka Natural Glamour!  (inclusief swatches!)

Blauw is één van dé najaars kleuren van 2011 en Dr.Hauschka doet lekker mee. De kleuren van de LE zijn koele, grijzige, blauwe en bruine tinten. Echt felle kleuren zijn het dan ook deze keer niet geworden! Ook miste ik een beetje meer glamour.

Wél is deze LE een veel belovende allrounder met een klein beetje meer glamour dan de producten uit het standaard sortiment. Je kan met deze look heel wat verschillende stijlen creëren; van feestelijke tot natuurlijk van glamorous tot elegant.

Vanaf 25 augustus is de Natural Glamour in Nederland in een limited edition verkrijgbaar.

Mijn meningIk mocht de look al vooral testen. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en ben dan ook uiterst positief over deze LE.

Dr.Hauschka is op een erg goede weg wat hun limited editions betreft. Het is een veelbelovende editie die niet qua kleuren, maar wel qua producten erg op de vorige lente LE Lavender Dreams lijkt. Dit vind ik niet erg, immers hou ik erg van de oogschaduwpaletten, en ook van de dubbele Kajals van Dr.Hauschka kan ik geen genoeg krijgen. Wel had ik graag een nieuwe rouge, highlighter of lippenstift kleur erbij gezien. Maar ach..die komen zeker weer een ander keer.En hier de swatches en fotos van de producten

Van beneden naar boven: eyeshadowpalet, oogpotlood, poeder, lipgloss

Kort iets over Dr.Hauschka make-up:

De Hauschka make-up producten bevatten geen synthetische ingrediënten (<3) maar daarvoor een heleboel bijzondere natuurlijke ingrediënten zoals zijde en helende planten, die de huid kalmeren, voeden en verzorgen.

Ik was een tijdje allergisch tegen heel wat make-up producten en kon een paar maanden zelfs helemaal geen make-up meer gebruiken. Mede dankzij de helende werking van Dr.Hauschka make-up is dit gelukkig hersteld.

Ook voor beginners en liefhebbers van een niet te opdringerige look is Dr.Hauschka erg geschikt. Met Dr.Hauschka kan je weinig fout doen. De kleuren passen zich namelijk aan je huidtyp aan! Hierdoor lijkt je make-up veel natuurlijker, maar zeker niet saai! De producten accentueren dus echt je eigen schoonheid!

Heelaas kent natuurlijke decoratieve cosmetica door het weglaten van schadelijke synthetische ingrediënten grenzen wat houdbaarheid en soms ook kleuren betreft. Hauschka is echter mijn inzien één van de koploper wat de kwaliteit van natuurlijke decoratieve cosmetica betreft. Gezien hun goede en verzorgende ingrediënten gebruik ik duizend keer liever dr.Hauschka dan Loreal, Clinique, Rituals, Essence en co. Dan maar liever 8 ipv 80 uur houdbaarheid.

Conclusie

Vooral het oogschaduwpalet is zijn zowel voor een alledaagse look als een stijlvolle-glamorous look gepast. Dr.Hauschka’s doel was rust, harmonie en natuurlijke elegantie uit te stralen en dat is zeker gelukt!

De producten hebben een erg goede kwaliteit en zoals gebruikelijk bij Dr.Hauschka fantastische ingrediënten.

Vanaf deze week volgen per product een aparte review. Dus stay tuned!

EDIT 18/8: klick hier voor een uitgebreide review van de oogschaduwpalet.
EDIT 26/8: hier kunnen jullie de review van de Eyeliner uit deze LE lezen.
EDIT10/10: hier kunnen jullie de review van de Balancing Teint Powder lezen.

Liefs, liv

9 Comments

 • Andreea sagt:

  Wow, Kajal sieht sehr schön aus, Palette sieht sehr schön aus – toll. Bin gespannt auf den Grauton, wünschte mir sie würden neue Monos rausbringen.

 • DalaLuz sagt:

  Mooi! Ik hou van dr Hauschka! Is er ook nog een palette met warme kleuren in de nieuwe LE?

 • liv sagt:

  @ Andreea: ich liebe Kajals und auch diesen, auch wenn ich anfänglich vom grau enttäuscht war, hatte ich doch irgendwie mehr glitzer und glamour genau eben von diesem grau erwartet – oh well. jetzt nutzte ich ihn an ‘pastell- ich will lieber weniger auffallen – tagen 🙂 leider deckt das grau auch nicht ganz so gut. das dunkel blau ist aber absolut HAMMER 🙂 soviel zum kajal. liefs, liv

 • liv sagt:

  @ DalaLuz: welkom op mijn blog! helaas zijn dit alle kleuren van de nieuwe LE – dus zijn er geen warme bij. Maar ken je al de warm breeze summer impressions palet (een LE van 2010) ik zag zaterdag toevallig dat die palet nog bij Lavendula in amsterdam (en webwinkel) te verkrijgen is en misschien ook nog in de hauschka webwinkel. Dan je heb niet de meest actuele LE maar wel een mooie warme palet van Hauschka 🙂 Liefs, liv

 • anni sagt:

  Das dunkle blau von dem Kajal sieht wirklich sehr gut aus! Der Rest ist nicht so meins – puh, Geld gespart! Naja, dafür bin ich sehr glücklich mit meiner Lavender Palette *träum*

  Danke für die Swatches!
  Liebe Grüße,
  Anni 🙂

 • Princess sagt:

  Ich mag mein Lavendelchen 😀 auch gerne, ich sehe mir aber auch total gern die Swatches der neuen Kollektion an. 🙂

  Liebe Grüße 🙂

 • liv sagt:

  der kajal ist einfach klasse! komisch das alle, sogar meine zwillingsschwester, von der lavendual palette so angetan sind und sie mir einfach nicht stand :S ich verstehe das immer noch nicht… aber nun hab ich ja meine eigene palette 😉

 • cream puff sagt:

  Oh!! So schöne Sachen!! ^^ Blau ist leider nicht meine Farbe. Bei dem Puder überlege ich aber noch. Aber wenn der Herbst/Winter da ist kann ich ohnehin keine pudrigen Sachen verweden weil meine Haut so trocken und schuppig ist. Hm vielleicht doch Geld gespart? haha (Davon kann nicht die Rede sein, denn mir wurde letztens was im Bioladen aufgequatscht…. eigentl wollte ich ja die Martina Gebhardt Baobab Fusscreme kaufen aber stattdessen ist es etwas von Alva geworden… soviel dazu) X__X;;

 • liv sagt:

  hallo cream puff: also bei trockener haut kann ich dir nur abraten von dem puder. das spannt sogar bei meiner mischhaut. schade, denn es sieht so schoen aus und gleicht so wunderbar aus 🙁 kennst du schon das make-up von hauschka? das pflegt hammer ohne zu überpflegen *like* liefs, liv

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.