Verlängerung Gewinnspiel / Winactie verlengt!


Omdat ik afgelopen werken zo druk bezig was met mijn verhuizing was het erg stil op Pura Liv. Daarom heb ik besloten om de nieuwjaars winactie (klik hier) tot zondag 10 februari 16 uur te verlengen. De winnars worden nog dezelfde avond bekent gemaakt. 

Morgen komt trouwens ook eindelijke weer een nieuwe posts online. 
Liefs, Liv

Da ich auf Grund des ganzen Umzugsstress zo lange nicht zum bloggen gekommen bin und hier auf PuraLiv RadioShadow geherrscht habt, habe ich beschlossen das Neujahr Gewinnspiel (klick hier) bis zum Sonntag den 10. Februar 16 Uhr zu verlängern. Die Gewinnern werden dann noch am selben Abend bekannt gegeben. 
Morgen kommt übrigens auch wieder ein Post online *freu*. 

Liefs, Liv

1 Comment

  • Fanny sagt:

    Oh wat jammer nu heb ik toch de deadline gemist.. : ( maar eerlijk gezegd heb ik de mascara al, waar ik trouwens heeeel erg tevreden over ben. Maar de lipliner leek me wel een leuke toevoeging op mijn assortiment : )
    Groetjes,
    Fanny

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.