Nieuwjaar winactie / Neujahr Gewinnspiel

DEUTSCHER TEXT UNTEN.


Omdat ik afgelopen jaar erg heb genoten van jullie commets en actieve houding op mijn blog wil ik mij bij jullie bedanken met een kleine Nieuwjaars winactie houden.Te winnen product 1: Terra Naturi Lash Explosion Mascara
Mijn absolute favoriete mascara van 2013 van Terra Naturi, die helaas niet in Nederland te koop is.
En korte review ervan vindt je hier.
Te winnen product 2: Logona Lip Pencil in Cherry
De Logona Lip Pencil in 07 Cherry, die in Nederland helaas ook niet in winkels te koop is.
En draagfoto en review vindt je hier.
Regels

Deze keer wil ik graag van jullie weten welk nieuwe natuurlijke cosmetica product of welk natuurlijke cosmetica product in ongekende kwaliteit jullie graag in 2013 op de markt zien komen.

Ook zou ik het fijn zijn als ik met deze winactie wat meer fans op mijn facebook site krijg. Fan worden is echter geen vereiste om te winnen.

Dus
 1. Laat een comment achter onder deze post met je cosmetica wensen voor 2013.
 2. Je hoeft geen google account te hebben om een comment te plaatsen! Dat kan gewoon anoniem, maar vergeet dan niet je/ een naam onder je comment te zetten.
 3. Wordt (alleen als je wilt) Fan van de PuraLivsite op facebook.
 4. En stuur een mailtje met als subject ‘Nieuwjaar winactie’ naar puraliv(at)gmail.com onder vermelding van de naam waarmee je de comment hebt geplaatst en het product (mascara of lip pencil) dat je graag wilt winnen.
 5. Iedereen mag slechts één keer deelnemen (maar natuurlijk wel meerdere comments onder deze post plaatsen). Deelnemen mag iedereen die een Europees postadres heeft.
 6. Op zondag 3 februari om 24:00 uur sluit de winactie. In de week direct erna worden de winnaars getrokken en op Pura Liv bekend gemaakt.
 7. Het is een private blogwinactie elke juridische procedure of – aansprakelijkheid wordt uitgesloten. Voor het geval dat jullie nog geen 18 jaar oud zijn heb ik een verklaring  van jullie ouders nodig dat jullie mee mogen doen en jullie adres aan mij door mogen geven. Iedereen mag slechts één keer meedoen.


Zo, nu wens ik iedereen heel veel geluk! Ik verheug me al op jullie creatieve wensen naar nieuwe natuurlijke cosmetica producten in ongekende kwaliteit!
Liefs, Liv
Neujahr Gewinnspiel
Weil ihr lieben Leser letztes Jahr so aktiv wart auf meinem Blog und ich mich dafür bei Euch bedanken möchte geht heut ein kleines Neujahrgewinnspiel online.
Gewinn 1: Terra Naturi Lash Explosion Mascara
Meine absolute liebste Mascara von 2012 von Terra Naturi, die es sowohl in einigen Teilen Deutschlands als in den Niederlanden nicht zu erwerben gibt.

Zur Review der LE  geht’s hier lang.)


Gewinn 2: Logona Lip Pencil in 07 Cherry
 Logona Lip Pencil in 07 Cherry, den es auch in den Niederlanden nicht zu kaufen gibt. 

Zur Review und Tragefotos der LE  geht’s hierlang.

Die Teilnahmebedingungen
Diesmal möchte ich von Euch wissen welches neue Naturkosmetik Produkt oder welches Produkt in einer ungekannter Qualität Ihr Euch für 2013 wünscht (Pflege oder Make-up, das ist egal).

Auch wäre es natürlich schön wenn ihr meine Facebooksite ‚liked’. Das liken ist aber keine Voraussetzung um zu gewinnen.

Also
 1. Hinterlasst einen Kommentar unter diesem Post mit Euren Naturkosmetikwünschen für 2013.
 2. (Ihr könnt auch ohne Google Account anonym einen Kommentar hinterlassen, wenn ihr den Kommentar mit einem (fake) Namen abschliesst.)
 3. Werdet, wenn ihr wollt, Fan von Puraliv auf Facebook
 4.  Und schickt eine Email unter dem Betreff ‚Neujahr Gewinnspiel’ an puraliv(at)gmail.com mit Eurem Kommentar-Namen und dem gewünschten Produkt (Mascara oder Lippenstift).
 5. Teilnehmen können alle Leserinnen die im europäischen Raum eine Postadresse haben. Jede Person kann nur einmal teilnehmen.
 6. Am Sonntag den 3. Februar 2013 um 24 Uhr endet das Gewinnspiel. In der Woche darauf werden die Gewinnerinnen ausgelost und auf Pura Liv verkündet.
 7. Ich möchte ausdrücklich darauf hinweisen, dass der Rechtsweg ausgeschlossen ist. Es handelt sich um eine private Blogverlosung. Falls ihr nicht über 18 Jahre alt seid, brauche ich eine Einverständniserklärung von euren Eltern.

So, nun wünsche ich Euch viel Glück und freue ich mich schon auf all Eure Kosmetikwünsche für 2013!

Liefs, Liv 

21 Comments

 • Bloesemfee sagt:

  Wat een leuke winactie! Ik zal zo even fan van je worden op fb, dat was ik nog niet.
  Mijn wens voor 2013 is dat er wat makkelijker aan natuurlijke cosmetica te komen is. Dus gewoon bij de drogist of zo, in plaats van dat je alles maar online bestellen moet. Dingen als nagellak en lippenstift zie ik graag eerst in het echt voordat ik het koop. De kleuren van je beeldscherm kunnen zo afwijken van de echte kleuren!

  Liefs Marlies

  • liv sagt:

   Hoi Marlies! Oh daar geef ik je helemaal gelijk! In Duitsland is dit al anders en in Amsterdam heb je al redelijk wat keus maar zelfs als Amsterdammer kan ik je gelijk geven laat staan voor de rest van NL :S Ik weet niet waar je woont maar ik heb laats in Den Bosch een erg leuk winkel ontdekt die heet Calle Alamo (is ook een online shop maar dus ook een shop in real life). Wellicht is dat bij je in de buurt. Binnenkort wil ik ook eens een amsterdam shopping guide maken. Maar in andere steden ken ik ook niet veel NK winkels. Groetjes, Liv

  • Bloesemfee sagt:

   Hoi Liv, Sorry, ik zie nu pas dat je me geantwoord hebt. Ik woon helaas niet bij Amsterdam en ook niet bij Den BBosch in de buurt. Ik zal dus moeten blijven afwachten en tot die tijd toch maar online bestellen 🙂

 • Anonymous sagt:

  Hi Liv, ganz zufällig habe ich die israelische Naturkosmetikmarke faran bei Müller in München http://www.faran-cosmetic.com/ bei den Lidschattensets konnte ich nicht widerstehen.

  Liebe Grüße
  Ina

  • liv sagt:

   Und? Gefällt er dir? ich bin leider nicht so ein fan von losen Puderprodukten, da ich mich oft Unterwegs schminke und dann sind lose produkte nicht so praktisch. Lg liv

 • Denise sagt:

  Ich liebe Gewinnspiele! 🙂 Also, was ich mir eigentlich IMMER schon gewünscht hab: Eine Lidschattenbase in Naturkosmetikqualität, die auch tatsächlich etwas bringt. Bei meinen öligen Lidern geht ohne Base leider nichts, und so werde ich leider bei den Chemiebomben bleiben müssen, wenn ich Lidschatten tragen möchte 🙁 Denn wenn ich mich schon hübsch schminke, will ich auch nicht, dass der Lidschatten sich schon nach drei Stunden in alle möglichen Falten verabschiedet 😀 Schauen wir mal, ob sich da mal etwas tut.

  Was Produkte betrifft, die es eh schon gibt, würde ich dieses Jahr gerne ein paar Produkte von rms beauty (auf die ich erst durch deinen Blog aufmerksam geworden bin) und Living Nature ausprobieren, die sprechen mich unheimlich an 🙂

  Liebe Grüße,
  Denise

  • liv sagt:

   OH ja, eine gute Base wäre wirklich toll. Am besten funkt im moment bei mir ein ‘alter’ dr.hauschka lidschatten oder der Living nature concealer. Der von Nvey soll auch ganz toll als base sein, aber er ist seeeeeeeehr fest und nicht grade günstig. Lg liv

 • Emma sagt:

  Mm, ik wens me een crème-oogschaduw zoals die van RMS alleen dan dat die ook heel de dag blijft zitten :D. Die oogschaduwen zijn zoooo mooi, qua kleur, textuur…Alleen zo jammer dat ze na een aantal minuten al wat naar de oogplooi verplaatsen.

  Ik doe graag met de winactie mee Liv :D!

  • liv sagt:

   Rms is echt een geweldig merk maar hun oogschaduws zijn niet echt toppers. Ik vind ze zelfs een beetje onprettig omdat ze zo zwaar aanvoelen. Maar mooi zijn ze wel… de eerste drie minuten na het opdoen :0
   Groetjes, Liv

 • Daniela aus Berlin sagt:

  Oh, mal wieder ein hübsches Gewinnspiel…

  Also, ich hoffe, dass ich ich 2013 endlich mal einen tollen NK-Concealer entdecke, der auch Augenringe genügend abdeckt. Eine Eyeshadow-Base wäre natürlich auch großartig! Dann werde ich auf jeden Fall mal Hautcremes, -öle und Hydrolate von Maienfelser testen. Der Illia-Multistick steht auch schon länger auf meiner Wunschliste. Und ein Lottogewinn 🙂

 • Dionne sagt:

  Leuk om weer een winactie te zien. 🙂
  Ik zou graag willen dat er in 2013 eindelijk eens een niet te dure concealer op de markt komt, die (zoals hier boven ook al genoemd) blauwe kringen onder de ogen natuurlijk dekt. Maar misschien vraag ik het onmogelijke. Ben nog steeds op zoek en heb nog niet alles geprobeerd. Het zou ook fijn zijn dat er in Nederland meer low-budget Natuurcosmetica beschikbaar komt. Ook zou het fijn zijn als daarbij ook de manier van produceren op een duurzame manier tot stand komt. Dat daar dus ook rekening mee wordt gehouden.

 • Anonymous sagt:

  Wie toll, die Terra Naturi Mascara wollte ich schon immer mal ausprobieren, und hier in Norddeutschland bekomme ich die auch nicht.
  Eine richtig gute Mascara in NK-Qualität ist auch etwas, was ich mir wünsche, aber um nochmal was anderes zu nennen: einen Flüssigeyeliner mit Filzspitze (!) in einer richtig schönen Farbe, nicht nur schwarz und braun, sondern bronze oder ein tolles violett, das wäre etwas, was die NK-Welt meiner Meinung nach noch braucht.
  (Oder vielleicht gibt’s das schon, und ich habe es nur noch nicht gefunden 😉 )
  Liebe Grüße,
  Johanna

 • Laura S. sagt:

  Hoi Liv! Ik doe ook graag mee want ik wil heel graag de Terra Naturi Mascara die in Nederland niet te koop is (zucht)! Wat ik heel erg mis in de natuurcosmetica wereld is een wenkbrauwpotlood in verschillende kleuren (zwart, donker bruin, licht bruin, grijs, etc.) voor elke huidkleur die er is. Waarom? Omdat ik tot nu toe geen goed potlood heb gevonden voor mijn wenkbrauwen en nog steeds mijn favoriete nietnatuurlijke YSL potlood moet gebruiken. Waarom moet ik mijn geld uitgeven aan een conventioneel merk als ik toch bereid zijn om mijn koopinvloed te gebruiken voor een mooi natuurlijk merk?

  Dus, kom op natuurlijke merken! Ik smeek jullie om ons met een goed wenkbrauwpotlood in verschillende kleuren te verrassen! :-)))

  Bedankt Liv voor de mooie actie!

  Laura

 • S sagt:

  ich wünsche mir ja zu viel. meine wunschlsite willst du nicht sehen, glaub mir 😀
  aber was ich mir bei nk wirklcih wünschen würde ist eine mascara, die die wimpern verlängert so wie es im kk sortiment gibt.

  lg
  svetlana
  lavenderstarbys@gmail.com

  p.s.:fb habe ich ja schon läääängst geliked 🙂

 • Doris sagt:

  Liebe Liv, ganz lieb, Deine Verlosung! Mein Wunsch ist wohl wenig originell: eine wasserfeste Mascara….
  Gleichwohl, die Terra Naturi würd ich auch gern haben 🙂
  Liebe Grüße, Doris

 • soBobbly sagt:

  Hallo liv!

  Ich mag auch noch am Gewinnspiel teilnehmen.
  Was ich mir für 2013 wünsche, sind schöne neue LEs. Einen speziellen Wunsch habe ich nicht, ich wünsche mir einfach tolle Düfte und schöne Farben. 🙂

  Liebe Grüße,
  Bobby

 • Anonymous sagt:

  Liebe Liv!
  Ich wünsche mir auch eine funktionierende Lidschattenbase in NK-Qualität, das wäre eine echte Inovation! Ansonsten bin ich ganz zufrieden mit dem was der Markt bisher bietet…ach ne, da fällt mir was noch viel wichtigeres ein: ich häte gerne eine Brille, die mir hilft mich im Dschungel der Inhaltsstoffe und Zertifizierungen zurecht zu finden. Sie soll ganz klassisch bei jedem Inhaltsstoff der nicht NK ist, einfach schwarze Gläser bekommen und bei Firmen, die heimlich Tierversuche machen auch 🙂 LG Alice (brezelbutter@gmx.de)

 • Babs sagt:

  Hallo Liv,
  ich wünsche mir eine mattierende und Hautunebenheiten ausgleichende Foundation mit Lichtschutzfaktor 20-30, die nicht austrocknet aber eben auch keine Pickelchen verursacht. Das wäre cht ein tolles Produkt. Bisher verwende ich mehrere Produkte, eine Lotion als Basis, dann den Lichtschutz und schließlich die Foundation. Alles in einem wäre daher super… =)
  Liebe Grüße
  Babs

 • Nano sagt:

  Ik ga voor de mascara!

  Ik wens komend jaar een product op de markt dat heel snel alles op en top mooi maakt. Geen uren meer tobben voor de spiegel. Een perfecte mascara die na één keer erlangs gaan zit. Een top gloss op je lippen die niet verdwijnt en een mooie oogschaduw die de hele dag blijft zitten.

  Ik volg PuraLiv op facebook.

 • mexicolita sagt:

  Hallöchen Liv,
  erstmal großes Kompliment an dich und deinen wunderbaren Blog!
  Ich wünsche mir eine tolle Naturkosmetik-Haarpflege _ohne_ Alkohol für meine sehr trockene & Strapazierte Mähne. Sie sollte schön pflegen, meinen Haaren Glanz zurückgeben und natürlich schön natürlich gut duften. ,)

  MfG
  Mexicolita

 • mexicolita sagt:

  Und achja, fast vergessen,
  ich würde mich rieesig über den Logona Lip Pencil freuen! .)

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.