Kortingsactie bij G&W met Dr.Hauschka en Weleda producten

Net zo als vorig jaar in mei hebben ook dit jaar de G&W winkels (overzicht vestigingen hieren de G&W onlinewinkel, de ‘1-2-3 Parade’. De kortingsactie loopt nog tot 18 of 20 mei (is niet helemaal duidelijk). Je hebt dus nog een dikke drie weken om er gebruik van te maken.

Hieronder kan je lezen welke producten ik je allemaal kan aanraden…

Zoals je op de foto van de banner kan zien, zijn er heel wat merken in de aanbieding. Mij interesseren vooral Dr.Hauschka en Weleda.


Om de 20% korting op Dr.Hauschka producten te krijgen moet je drie producten gaan kopen. Dat is voor mij heel makkelijk. Deze keer ga ik voor volgende producten:
 • Huidconditioner N: deze huidconditioner help bij de overstap op de vetvrije nachtverzorging en is een super kuur voor ca. 2 keer per jaar (review hier).
 • Gezichtsreinigingscrème : een superzachte en alsnog exfolierende en verzorgende reinigingscrème. Na het gebruik heb je ’s avonds echt geen crème nodig omdat hij een lekkere vette laag achter laat op je huid.
 • Gezichtslotion: gewoon een lekkere verzorgende en verfrissende gezichtstonic (review hier)

Als je niet weet wat je moet kiezen kan ik volgende Dr.Hauschka van harte aanraden:

 • Vitaliserend masker: voor ieder huidtype een perfect herstellend en voedend masker (review hier)
 • Lichaamspoeder dat perfect werkt als droogshampoo voor je haar, als voetendeo, of tegen zonnebrand of kortslip
 • Moor-lavendel olie, een hemelse en beschermende olie (review hier)
 • Saliebad voor een heerlijk bad of voetenbad (blogpost hier)
 • De geweldige nieuwe bodylotions: voor de lente en zomer kan ik vooral de rustgevende rozen bodymilk en de verfrissende citroen bodymilk aanraden (preview bodymilks hier; review BL Lavendel Sandelhout hier; review amadel bodymilk hier)
 • Haarolie, om je lange haar er weer krachtig eruit te laten zien en om je hoofdhuid te reguleren.
 • En natuurlijk alle make-up artikelen. De G&W onlineshop heeft vaak nog heel wat producten van oude Limited Editions van Hauschka op voorraad.

Haha, ik kan niet stoppen en zou nog uren door kunnen gaan, maar dit zijn in ieder geval mijn favorieten.

Dit had ik trouwens vorig jaar tijdens de 1-2-3 parade gekocht…

 Weleda heeft natuurlijk ook geweldige producten. 


Mijn vriend is gek op hun scheercrème en de citroen douche. Ik ben gek op hun sleedoorn douche, de handcrèmes, de haarolie (die iets verfrissender is dan de haarolie van Dr.Hauschka) en de deo’s.


Veel plezier met inslaan en sparen 😉
Liefs, liv

7 Comments

 • Amber sagt:

  Aah de Weleda deo! De mijne is op dus ik ga zeker even kijken of ik verder nog iets zie. 😀

 • Anonymous sagt:

  Ich schätze mal, es geht um Deine Hauschka- und Weleda-Lieblingsprodukte… 😉

  • liv sagt:

   Auch, aber es geht vor allem um das Angebot eines NL (online) ladens, und die Produkte die ich mir kaufen werde und empfehlen kann 😉 aber du hast Recht es sind meine Hauschka-Lieblinge 🙂 LG liv

 • Anonymous sagt:

  Bedankt voor de tip!
  De lichaamspoeder heb ik nog niet eerder gebruikt, denk dat ik deze ook maar eens ga bestellen!

  Heb jij trouwens de deo van Dr. Hauschka wel eens gebruikt? Zo ja, is het een aanrader of moet ik op je blogpost over je favo deo wachten? 😉

  Grtz,
  Louise

  • liv sagt:

   Hoi Louise, de Dr.Hauschka deo heb ik helaas nog niet getest, maar ik heb al veel goeds over gehoord. Mijn favoriete deo’s komen voornamelijk uit Duitslands. Voor onderweg mag ik graag de kleintjes van Weleda, maar voor s ochtends heb ik liever een roll-on. Omdat ik al zo veel geld voor cosmetica uitgeef spaar ik bij de deo (vandaar dat ik ook geen hauschka deo heb – proberen doe ik hem ook ff niet omdat die vast bevalt en dan wil ik geen goedkope meer hihihi).
   Dus proberen zou ik zeggen en vertellen hoe die bevalt 🙂
   Groetjes, liv

 • Laura Stijnen sagt:

  Hey, bedankt Liv! Dankzij je post heb ik deze actie niet gemist. Ik heb 3 dingen van dr. Hauschka gekocht: De Gezichtslotion Speciaal, de Lippenverzorgingsstift en de Gezichtsmasker (clay). Yeeey! Ik wilde die dingen heel erg en ik heb tenminste 10 EUR bespaard. Bedankt! 🙂

  • liv sagt:

   Hej Laura, graag gedaan 🙂 Ik heb ook bijna 15E gespaard 🙂
   De g&W heeft trouwens rond kerst en oude en nieuw ook altijd nog een 20% sparactie dus dan kan je weer inslaan 🙂
   Groetjes, liv

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.