Primavera and Martina Gebhardt giveaways

DEUTSCHER TEXT UNTEN.


Niet alleen Weleda viert dit jaar zijn verjaardag met leuke acties (zie hier).
Er zijn nog twee andere interessante natuurlijke cosmeticamerken die hun lustrum vieren.
De merken Primavera en Martina Gebhardt worden dit jaar allebei 25 jaar oud.
GEFELICITEERD!

Het is erg leuk om te zien hoe beide merken zich tot bekende (tenminste in Duitsland) en vooral heel gewaardeerde merken met een gefundeerde kennis over natuurlijke cosmetica hebben ontwikkeld.

En nog leuker is het als wij deze producten gratis mogen testen. Dit kan namelijk momenteel bij allebei.

Zoals gezegd, in Duitsland zijn beide merken al heel bekend. En ik zou het zo fijn vinden als ze ook in Nederland meer bekendheid krijgen.  Tot nu toe weet ik helaas alleen van één (online) winkel die deze merken verkoopt. Dat is Lavendula.nl in Amsterdam.


Primavera Freundeskreis

Bij de Duitse Website van Primavera kan je je aanmelden voor hun Freundeskreis (vriendenkring). Als lid wordt je niet alleen geïnformeerd over nieuwe producten, je krijgt ook een erg mooi en vooral gul welkomscadeau toegestuurd. (Ik hoop echt dat ze het ook naar Nederland sturen!) .

De douchebalsem uit de Lustrum-Editie Lebensfrische ziet er niet alleen heel mooi uit, maar ruikt vooral fantastisch naar sinaasappel, lavendel en roos. Het is bovendien erg zacht voor de huid en heeft natuurlijk ook allemaal goede schone ingrediënten die het NATURE certificaat hebben. Mijn  geliefde Weleda Citrus douchebalsem krijgt serieuze concurrentie.Gratis aanmelden kan op www.primaverafriends.de

Martina Gebhardts verjaardagsacties
Martina Gebhardt viert zijn 25-jarig jubileum met een winactie, geeft 25% 10% korting op een paar klassieke producten en publiceerde grappige en interessante verhalen over Martina Gebhardt en haar bedrijf op hun site (zie hier).

Als je bij de winactie nog eens een korte vragenlijst invult (deze mogen jullie vast ook in het Engels invullen) krijg je een paar gratis proefjes toegestuurd. Deze keer weet ik zeker dat ze het ook naar Nederland sturen. De Rose Lotion en de Popolis Cream wou ik sowieso graag eens testen en een extra briefje van mijn favoriete Foot Cream (review hier) is vooral heel handig voor op reis. 
Klik hier voor de site van de Martina Gebhardt winactie. (EDIT 8/11/11: de winactie is inmiddels afgelopen.)
Bij de conventionele cosmetica merken is het al meer dan gebruikelijk dat je met proefjes wordt vol gegooid. Maar bij natuurlijke cosmetica gebeurt dit nog niet vaak. Juist daarom zijn bij mij deze marketingstunts meer dan welkom.
Ga je meedoen bij deze acties en geef je jouw postadres aan ze door? Of koop je liever zelf en anoniem je cosmetica in de winkel?
Een heel fijn weekend toegewenst!
Liefs, liv

Trouwens ben ik op dit moment heel wat Primavera producten aan het testen, en aan het verliefd worden op een aantal van hun producten, dus reviews komen er aan.
Feiern mit Primavera und Martina Gebhardt
Nicht nur Weleda feiert dieses Jahr Geburtstag und hat tolle Aktionen (siehe hier). Es gibt noch zwei weitere interessante Naturkosmetik Marken die ihr Jubiläum feiern. 

Sowohl Primavera als auch Martina Gebhardt werden dieses Jahr 25 Jahre alt. 
Meine Glückwünsche!!!

Es ist einfach schön zu sehen wie sich beide Marke zu renommierten Firmen mit sehr fundiertem Wissen und interessanten Produkten entwickelt haben.
Noch schöner ist es natürlich wenn Frau diese Produkte auch testen darf. Dies ist im Moment bei Beiden Firmen der Fall.Primavera Freundeskreis

Primavera hat den Freundeskreis in Lebengerufen. Als Mitglied wird man nicht nur über Neuheiten informiert, sondern bekommt auch ein sehr schönes und mMn großzügiges Willkommensgeschenk.

Der Duschbalsam aus der Jubiläums-Edition Lebensfrische sieht nicht nur super super schön aus (viel zu schade um in der Dusche verkalken zu lassen!) sondern riecht einfach traumhaft süßlich frisch nach Orange, Vanille und Rose. Außerdem ist es sehr sanft und hat gute INCIS (NATURE zertifiziert). Meine Weleda Zitrus Dusche bekommt ernsthafte Konkurrenz! Das Primaveraduschgel gibt es übrigens auch einfach zu kaufen (€5 für 50ml).Kostenlos anmelden können sich alle unter www.primaverafriends.de


Aktionen bei Martina Gebhardt
Martina Gebhardt feiert ihren25. Firmen Geburtstag mit einem Jubiläums-Gewinnspiel, tollen Angeboten (25% 10% Rabatt auf ausgewählte Klassiker) und sehr authentischen und interessanten Insider Stories von Marina Gebhardt (siehe hier).

Alle Teilnehmer des Gewinnspiels die auch noch dazu den kurzen Fragebogen ausfüllen bekommen ein paar gratis Proben zugeschickt. Die Rosenlotion und Propolis Cream wollte ich eh gerne testen und ein Sachet meiner geliebten Fußcreme  (Review hier) ist für die nächste Reise auch sehr praktisch. Hier geht’s zum Gewinnspiel. (EDIT 8/11/11: das Gewinnspiel ist mittlerweile abgelaufen.)

In der Welt der Konventionellen Kosmetik ist es ja sehr übliche das einem die Proben nur so hinterher geworfen werden. Bei der Naturkosmetik ist es aber noch eher selten. Und auch wenn es Marketing Stunts sind, sind diese bei mir diesmal sehr willkommen.
Ich freue mich, dass es stets mehr erfahrene und erfolgreiche Naturkosmetik Firmen gibt!

Werdet ihr bei den Aktionen mitmachen und Eure Adresse Preisgeben oder verzichtet ihr lieber drauf und kauft Euch Tester im Laden?
Ein schönes Wochenende!
Eure Liv

11 Comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.