German cosmetics in a box

DEUTSCHER TEXT UNTEN.

Vorige week werd ik verrast met een vertraagd verjaardagspakje uit Duitsland 🙂

Leuker dan elke goodie-bag zijn cadeaus van familie en vrienden die met liefde zijn gekozen. (Hier kunnen jullie nog eens de andere cosmetica zien die ik voor mijn verjaardag kreeg.)

Iedereen om me heen weet inmiddels dat ik alleen maar natuurlijke cosmetica gebruik. Als ik dan ook nog producten cadeau krijg die hier in Nederland niet te koop zijn is de verrassing perfect! (Hartelijk dank Julia!)

Alverde Bodylotion Weißer Tee Jasmin
Deze zachte bodylotion van het natuurlijke huismerk van de Duitse drogist dm kende ik al. Het is zelfs een klassieker in mijn badkamer en bevoorrading uit Duitsland is altijd welkom. De bodylotion ruikt lekker fris maar is alsnog erg vrouwelijk. Jammer dat er wel heel veel alcohol en glycerine inzit. Maar de lage prijs, het mooie design, en vooral de fijne textuur die niet plakt en een goede verzorgende werking heeft, maken de vele alcohol en glycerine weer goed.
Alverde Douchegel Oriental Feeling met Macademia & Karité
Deze douchegel ruikt precies zoals de bekende bodybutter Macademia  van alverde. Een zoete geur van noten in een zachte douchegel is perfect voor koude herfst- en winterdagen.
 Sante Douchegel Grenadine Spirit
Sante heb ik tot nu toe altijd een beetje genegeerd – helemaal zonder reden. De douchegel ruikt erg vrolijk zoet, niet migraine-zoet, maar feel-good-zoet! Zelfs mijn vriend, die eigenlijk helemaal niet van zoet houdt, vond de geur erg lekker. Een erg leuk cadeau, ook omdat ik nu eindelijk Sante beter ga leren kennen… en als het goed bevalt, is het fijn om te weten dat Sante ook in Nederland te koop is.

Lavera Badzout Coconut Dream
Het badzout ruikt heerlijk naar strand en zon. Het wordt tijd dat ik weer eens het ligbad van mijn vriend in beslag neem.
Natuurlijk ga ik de producten nog uitgebreid testen en reviewen.

Krijgen jullie graag cosmetica cadeau?
En kennen jullie de merken Lavera en Sante? Wat zijn jullie favorieten van deze merken?

Liefs, liv

Ein Päckchen voll mit Deutschen Schönheiten
Letzte Woche wurde ich überrascht mit nachträglicher Geburtstagspost :0

Schöner als jeder Goodie-bag sind Geschenke die von Freunden und Familie mit Liebe ausgesucht wurden. (Hier seht ihr die =anderen Geschenken die ich zum Geburtstag bekam.)

Was anderes als Naturkosmetik nutze ich ja eh nicht mehr, und das wissen auch alle Freunde. Wenn es dann zum größten Teil auch noch Produkte sind die hier in Amsterdam nicht kaufen sind, ist die Überraschung perfekt! (Danke liebe Julia!).

Alverde Körpermilch Weißer Tee Jasmin
Diese sanfte Bodylotion kenne ich schon, und ist genau das richtig für mich! Ein Klassiker in meinem Bad und Nachschub aus Deutschland ist immer Willkommen. Der Duft ist schön frisch und trotzdem weiblich. Schade, dass doch sehr viel Glycerin und Alkohol enthalten ist, aber das nehme ich gerne in Kauf bei dem Preis, Design und vor allem bei der guten Pflege und einer Textur die nicht klebt.
Alverde Duschgel Oriental Feeling mit Macademianuss & Karitébutter
Das Duschgel ist der Nachfolger vom alten Oriental Feeling (damals noch mit Glitzer drin). Ich kannte diese neue Version noch nicht. Das Duschgel riecht genau wie die bekannte alverde Macademia Körperbutter: nussig-süß. Genau das richtige für kalte Herbst und Wintertage.
Sante Duschgel Grenadine Spirit
Sante habe ich bisher immer ignoriert – total Grundlos! Dieses Duschgel riecht fröhlich süßlich; nicht Migräne-süß, sondern einfach Gute-Laune-süß. Sogar mein Freund mag den Duft, obwohl er sonst gar nicht auf süße Düfte steht. Sehr schön, vor allem weil ich nun endlich auch mal Sante besser kennen lerne… und wenn’s gefällt noch besser, denn Sante gibt es auch in Amsterdam.

Lavera Badesalz Coconut Dream
Das Badesalz riecht schon durch die Verpackung leicht nach Cocos und ist bestimmt sehr sanft zur Haut. Anlass genug um mal wieder die Wanner von meinem Freund zu beschlagnahmen.
Natürlich werde ich die Produkte noch besser testen und reviewen.
Bekommt ihr gerne Kosmetik geschenkt oder kauft ihr lieber selber?

Kennt ihr Sante? Und wenn ja, nutzt ich Sante gerne und was ihr eure Lieblingsprodukt dieser Marke?

Liefs, liv

7 Comments

 • Pastellfee sagt:

  Ich mag das neue Sante Duschgel “Acai Energy” gern. Und die Alverde Oriental Dusche 😀 Das Lavera Badesalz in “Lime Sensation§ finde ich auch toll!

 • Anonymous sagt:

  Ich bin ein ziemlicher Fan von Lavera Haarprodukten, die solltest du dir mal ansehen. 🙂

  zimt-peppermint

 • Claudia sagt:

  Mmmm heerlijk! Ik ken juist alleen Santé en Lavera…maar Alverde en Alterra weer niet (volgens mij niet te koop in NL?). Ach mooi excuus om eens in Duitsland te shoppen dacht ik zo 😉

  PS Geweldig dat je ook in het Duits schrijft zeg 🙂 (groter bereik en natuurlijk leuk dat je familie/vrienden ermee kunt informeren)!

 • cream puff sagt:

  Das ist aber eine wohlgelungene Überraschung!! ^^ Das Lavera Badesalz besitze ich auch!! Es duftet so toll! <3

 • liv sagt:

  @ Pastellfee: Lime sensation klingt auch sehr gut! Werde ich auf jeden fall mal versuche 🙂

  @anonym: zimt-peppermint klingt super -zu mal ich ein riiiiiesen Minze Fan bin!

  @Claudia: Helaas zijn Alverde en Alterra idd niet in NL te koop (het zijn huismerken van twee grote drogisterijen in Duitsland). Maar het is idd een tripje naar dt’land waard 🙂
  Een tweetalige blog is wel fijn voor het bereik van meer mensen maar ook wel heel wat extra werk. Voor de overzicht ben ik trouwens wel van plan om de sites te splitsen (maar dat duurt nog ff). Mijn Nederlands is trouwens al veel beter geworden door het schrijven, ook al is het helaas nog niet vrij van fouten 😉

  @ cream puff: die Überraschung war sehr gelungen 🙂 🙂 🙂

  Liefs, liv

 • Claudia sagt:

  @liv: zie je reactie nu pas! Ik dacht later nog: ik zeg ‘geweldig dat je ook in het Duits schrijft’ maar misschien is het juist andersom en moet het dus zijn ‘geweldig dat je ook in het Nederlands schrijft’ 🙂 Hoe dan ook: goed dat je het tweetalig doet (ook al kost het inderdaad meer werk).

  Ik ga eens kijken of ik er via Duitse webshops aan de genoemde merken kan komen. Ben helemaal nieuwsgierig!

 • liv sagt:

  @ Claudia: sorry voor de late reactie (was met vakantie :)) Alverde en alterra kan je helaas niet naar Nederland laten verzenden. Dus moet je wachten tot dat je een keertje er heen of doorheen rijdt – jammer vind ik dat:) groetjes, liv

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.