Betoverende munt geur – Aubrey GPB shampoo

Morgen bekommt ihr auch noch die Story auf Deutsch…


Verse munt thee is alweer van gisteren, maar munt shampoo kan hipper niet zijn!

Zoals al op twitter aangekondigd heb ik vandaag eindelijk een nieuwe natuurcosmetica Shampoo gekocht.

Ik was al langer dan een jaar geleden overgestapt op natuurcosmetica Shampoo. Het grootste verschil is dat deze shampoos en spoelingen vrij van silicone zijn en zachtere tenside gebruiken.
Op het eerste moment lijkt je haar hiervan misschien iets minder verzocht, maar dit gaat snel over. Op de lange termijn krijgt jouw haar meer volume, minder snel gespleten puntjes, een gezonde glans en vooral wordt  het krachtiger. Wie wil dit niet?!?!?

Laat staan dat het veel beter is voor het milieu, voor je hoofdhuid en voor je gezondheid.

Bij Andreea en Beautyjagd (zie commentaar) had ik iets gelezen over een shampoo met munt – van Intelligent Nutrients. Dit sprak me met een aan. Helaas is dit niet in Nederland te krijgen.

Maar gelukkig heeft de natuurcosmetica winkel Lavendula een breed sortiment. Ik ben dus alsnog naar huis gegaan met een shampoo met Rozemarijn en MUNT 🙂
Ik kan jullie vertellen het ruik zoooooooooooooo verfrissend!!! Precies wat ik zocht en zeker erg passend voor de (hopelijk) warme zomer die nog gaat komen.
Het shampoo is van het Amerikaanse merk Aubrey en heet GPB – balancing shampoo. 

De belofte:
Rehydrated and re-energize your hair with this protein-enriched formula that increase softness and manageability as it cleanses. Leaves your hair full, healthy, and lustrous – and you’ll enjoy the all-natural, soothing yet invigorating scent too!

Nou dat zijn veel beloftes, maar de belofte over de rustgevende en levenwekkende geur klopt in iedergeval al.

Het shampoo kost dan wel €14,95 maar er zitten wel 325 ml in, en je spaart je armotherapie therapeut 😉

INCIS:

Ik ga het shampoo de komende tijd voor jullie testen. Maar ik kan alvast  nog eens benadrukken dat de geur beter niet had kunnen zijn.

/liv

4 Comments

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.